<< / Είδη Μασάζ / ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ

ΤΑΪΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΟΥΓΚΙΑ ΑΠΟ ΒΟΤΑΝΑ

thai massage

Τι είναι το ταϊλανδέζικο μασάζ με πουγκιά από βότανα;
Το ταϊλανδέζικο μασάζ με πουγκιά από βότανα είναι μια πανάρχαια τεχνική μασάζ με ζεστά υφασμάτινα πουγκιά από θεραπευτικά βότανα και άλατα με μοναδικές τεχνικές που περιλαμβάνουν αρωματοθεραπεία με κινήσεις γιόγκα και με πιέσεις στα βελονιστικά σημεία που ενεργοποιούν τη στασιμότητα ή την υπερβολή των μεσημβρινών. Η θεραπεία με τα πουγκιά εφαρμόζεται σε όλο το σώμα, από τα πέλματα έως το τριχωτό της κεφαλής.

Το ταϊλανδέζικο μασάζ με πουγκιά από βότανα του κέντρου μασάζ MoreA περιλαμβάνει:

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣΑΖ: 60 Λεπτά
ΚΟΣΤΟΣ: 45€ 30€

Για καλύτερα και αισθητά αποτελέσματα το ταϊλανδέζικο μασάζ πρέπει να εφαρμόζεται 1 φορά την εβδομάδα. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του πακέτου που περιλαμβάνει 4 μασάζ με κόστος τώρα από 120 € ΜΟΝΟ 100€! Χαλαρώστε και αφήστε το σώμα σας να πλημμυρίσει με θετική ενέργεια!

Σε τι βοηθάει το ταϊλανδέζικο μασάζ με πουγκιά από βότανα

Σε τι αντενδείκνυται το ταϊλανδέζικο μασάζ με πουγκιά από βότανα

Σε όλες τις συνεδρίες παρέχονται σεντόνια, πετσέτες μπάνιου, προσώπου, ποδιών, παντόφλες μιας χρήσεως, πιστολάκι μαλλιών, σφουγγαράκια σώματος μιας χρήσης, αφρόλουτρο και σαμπουάν για την άνεσή σας. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μετά την κάθε συνεδρία (διατίθενται τζακούζι και καμπίνες ντους). Τα δωμάτια είναι ζεστά, άνετα και καθαρά. Για το μασάζ χρησιμοποιούνται μόνο ειδικά, βιολογικά έλαια, φιλικά για τον ανθρώπινο οργανισμό. Κάθε συνεδρία μασάζ γίνεται στα πολυτελή κρεβάτια. Νιώστε άνετα και αφεθείτε στη μαγεία της χαλάρωσης!

Κλικ για ΔΩΡΕΑΝ κληση

Καλεστε με
Η αίτησή σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.        Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.