<< / Είδη Μασάζ / ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Relax

Χαλαρωτικό μασάζ στο κέντρο MoreA είναι κάτι αξέχαστο. Όπως το ονομάζουνε  «χαλαρωτικό» μασάζ,  θεωρείται μια ήπια μορφή του μασάζ, που κατά περίπτωση μπορεί να γίνει και δυναμική. Σουηδική τεχνική ευεργετικού μασάζ που γίνεται σε όλο το σώμα χρησιμοποιείται ως μέσο απόλαυσης, χαλάρωσης και ευεξίας για το κυκλοφοριακό και νευρικό σύστημα. Ανακουφίζει από πόνους, τονώνει το ανοσοποιητικό, μειώνει τους πονοκεφάλους και το στρες, χαρίζοντας μια ανεβασμένη διάθεση.

Ιδανικό για καταπολέμηση χρόνιας κούρασης, αϋπνίας και κατάθλιψης, κάνει το δέρμα μας πιο λαμπερό, επιτυγχάνει την αρμονική λειτουργία του μυαλού, αυξάνει την ενέργεια και την ελαστικότητα των μυών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος οξυγονώνοντας τα κύτταρα. Συντελεί στην αποτοξίνωση του οργανισμού.

Εμείς προσαρμόζουμε το πρόγραμμα μας πάντα βάσει των αναγκών του σώματος σας και συνδυάζουμε ελαφριές πιέσεις πάνω από τις ενεργειακές γραμμές. Η πίεση του αίματος πέφτει, οι μύες χαλαρώνουν, η λέμφος ενεργοποιείται και ολόκληρος ο οργανισμός ξεκινάει διαδικασία αποτοξίνωσης.

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά του πακέτου για Χαλαρωτικό μασάζ που περιλαμβάνει 8 μασάζ με κόστος από 240 €, 128 € ΜΟΝΟ 115 €!

MoreA… και νιώθεις ΩραίΑ!

Κλικ για ΔΩΡΕΑΝ κληση

Καλεστε με
Η αίτησή σας έχει υποβληθεί με επιτυχία.        Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.